Siirry sisältöön
Liboppi -

Liboppi on uudistunut

Post it -lappuja seinällä.

Kirjastolaisten oma verkko-oppimisalusta Liboppi.fi on uudistunut. Päivityksessä Libopin Moodle-versio vaihdettiin uudempaan (nyt Moodle 4.1.4.+) ja sivuston ulkoasu uudistettiin. Nyt koko Libopin ulkoasu noudattaa samaa ilmettä, joka on jo aiemmin ollut käytössä saapumissivulla osoitteessa liboppi.fi.

Uudistuksessa selkeytettiin myös Libopin valikoita ja sivurakennetta. Sivustolta vähennettiin tarpeettomia valikoita ja nostettiin oleellisia asioita paremmin esiin. Käyttäjien toiveesta kaikkiin valtakunnallisiin kursseihin on nyt lisätty sivu- tai yläpalkkiin sisällysluettelo, joka helpottaa kurssin sisällön hahmottamista sekä kurssilla navigoimista.

Libopin uusimmat kurssit käsittelevät tapahtumatuotantoa, palvelumuotoilua ja mediakasvatusta. Lisäksi oppimisalustalta löytyy täydennyskoulutuskursseja muun muassa kokoelmatyöstä, lanu-työstä, saavutettavuudesta sekä digiasioista. Klikkaa itsesi osoitteeseen liboppi.fi ja tutustu tarkemmin! Antoisia opintoja!

AKE Turku testaa uusittua Liboppia parhaillaan ja ottaa mielellään vastaan myös käyttäjien huomioita keskeneräisyyksistä ja muista mahdollisista ongelmista. Toivomme käyttäjiltä myös yleistä palautetta uudistuneesta Libopista. Huomioita ja palautetta voi lähettää osoitteeseen AKE-kirjasto@turku.fi.