Siirry sisältöön

AKE Porvoon tiimi

Alueellisen kehittämistehtävän yhteyshenkilöinä Porvoon kaupunginkirjastossa toimii kolmen hengen tiimi: vastaava informaatikko Jan Nyström sekä informaatikot Elina Karioja ja Tiina Rajala.

Yhdessä kirjastojen kanssa tiimi suunnittelee ja järjestää Uudenmaan alueen kirjastohenkilökunnalle koulutuksia sekä virittää tiedon, osaamisen ja ihmisten kohtaamisia.

Ota yhteyttä!

Mies poseeraa kirjahyllyjen edessä.
Jan Nyström

Vastaava informaatikko, Alueellinen kehittämistehtävä

Nainen hymyilee kirjahyllyjen edessä.
Elina Karioja

Informaatikko, Alueellinen kehittämistehtävä

Nainen hymyilee kirjahyllyjen edessä.
Tiina Rajala

Informaatikko, Alueellinen kehittämistehtävä

Lisätietoa tiimistä

Jan Nyström toimii ruotsinkielisen yhteistyöryhmän ÅKEn jäsenenä sekä yhteyshenkilönä esihenkilöiden ja johtajien koulutuksissa ja työryhmissä. Jan toimii aktiivisesti myös pienten kirjastojen yhdyshenkilönä.

AKEn vastaava informaatikko Jan Nyström.
Jan Nyström, kuva: Sanni Saarinen

Elina Kariojan vastuulla on Liboppi-alustan Uudenmaan alueen kurssit ja valtakunnallinen kehittämistyö muiden AKE-kirjastojen kanssa. Elina vastaa myös muista digitaaliseen osaamiseen liittyvistä koulutuksista sekä AKE Porvoon sosiaalisen median kanavista. Elina toimii seniorityötä tekevien eli SEVERI-verkoston vetäjänä.

AKEn informaatikko Elina Karioja.
Elina Karioja, kuva: Sanni Saarinen

Tiina Rajala vastaa viestinnästä ja erityisesti kuukausittain lähetettävästä uutiskirjeestä. Tiina on myös suorittanut palvelumuotoilun YAMK-tutkinnon eli osaa antaa neuvoja asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön. Tiina toimii vetäjänä Uudenmaan yleisten kirjastojen suurimmassa ja aktiivisimmassa verkostossa, LANU-työryhmässä.

AKEn informaatikko Tiina Rajala.
Tiina Rajala, kuva: Sanni Saarinen

Viestintäkanavat

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy kerran kuukaudessa. Tilaa tästä!

Somekanavat

Lisäksi julkaisemme tiedot koulutuksista valtakunnallisessa kirjastot.fi-kalenterissa.

Tietosuojaselosteet

Alueellisen kehittämistehtävän hoitamiseksi Porvoon kaupunginkirjasto rekisteröi henkilötietoja koulutuksiin ilmoittautumisen yhteydessä ja erilaisten ryhmien ja verkostojen tiedonkulkua sekä uutiskirjettä varten.