Siirry sisältöön

Tulevaisuuskahvit

  • 14.05.2024
  • 13:00 - 14:30
  • Teams

Kiinnostaako kirjastoalan tulevaisuus?

AKE Porvoo ja Lahden AKE järjestivät loppuvuodesta 2023 kaksiosaisen Pysy mukana muutoksessa ‑koulutuksen, jossa kokeiltiin käytännössä tulevaisuuden ennakointia, toimintaympäristön monitorointia ja tulevaisuustiedon analysointia. Tammikuun yhteisillä tulevaisuuskahveilla pohdittiin AVI:n Satu Ihanamäen ja Anu Ojarannan kera, miten ennakointityötä voitaisiin jatkaa kirjastoissa valtakunnallisesti.

Toukokuun kahveilla jatketaan aiheen parissa. Välissä on kokoonnuttu tutkimaan ja järjestelemään aiemmin kerättyjä signaaleja yhdessä vuoden 2023 koulutukseen osallistuneiden kirjastolaisten kanssa. Lisäksi koordinaattorit ovat osallistuneet AKE-kirjastojen valtakunnalliseen ennakointityöpajaan Rovaniemellä. Kuulemme kokemuksia kevään varrelta ja pohdimme, mitä on suunnitteilla seuraavaksi. Esimerkiksi IFLA julkaisee vuoden 2024 trendiraportin syyskuun lopussa.

Mukana tulevaisuuskahveilla ovat jälleen AKE Porvoo, Lahden AKE ja AVI:n edustus sekä vierailija Turun AKE:sta. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Osallistuminen

Tule mukaan linjoille tästä linkistä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Lisätietoja

Tiina Rajala, informaatikko (Porvoon AKE)
puh. 040 539 6368
tiina.rajala@porvoo.fi


Noora Oluikpe, sisältökoordinaattori (Lahden AKE)
puh. 044 482 6154
noora.oluikpe@lahti.fi

Muita vastaavia tapahtumia