Uusia saundeja musiikkikirjastotyössä 26.2.2019 Vantaalla

Musiikki kuuluu kirjastoon ja kuuluu yhä useammin kirjastossa, myös livenä. Mitä musiikkikirjastotyö on tänään ja miten se vastaa tulevaisuuden haasteisiin?

Tietoa ja inspiraatiota tarjoamassa mm.toiminnallisten musiikkipalveluiden parissa Espoossa työskentelevät Éva Kelemen ja Sakari Heikka. Musiikin tohtori Teemu Kide  Vantaan kaupunginkirjastosta vetää keskustelun pajatoiminnasta ja Tuomas Pelttari Turun kaupunginkirjastosta ja Musiikkikirjastot.fi:stä kertoo musiikin varastoinnista ja musiikkikirjastoista, sekä esittelee Musiikkikirjastot.fi:n sisältöjä ja antaa vinkkejä niiden hyödyntämiseen kirjastoissa. Juhani Koivisto Tampereen kaupunginkirjastosta kertoo musiikkitapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä kiitetyn Metso LIVE konseptin pohjalta. Lopuksi Kari Siirtonen Tikkurilan musiikkikirjastosta vie meidät opastetulle kiertokäynnille Helmet musiikkivarastoon.

Ohjelma:

9.00-9.30 Kahvi (Ake-Porvoo tarjoaa)

9.30-10.00 Ari Latvala, Rockway Oy: Verkkopohjaisen musiikinopetuksen kuulumisia

10.00-11.00 Juhani Koivisto, Tampereen kaupunginkirjasto: Musiikkitapahtumat kirjastossa; yhteistyö, kirjastosisällöt ja markkinointi: Case Metso LIVE

11.15-12.00 Tuomas Pelttari, Turun kaupunginkirjasto ja Musiikkikirjastot.fi: Musiikkikirjastot ja musiikin varastointi

12.00-13.00 Lounas (omakustanteinen)

13.00-14.00 Éva Kelemen ja Sakari Heikka, Espoon kaupunginkirjasto : Toiminnalliset musiikkipalvelut

14.00-14.30 Teemu Kide, Vantaan kaupunkirjasto: Keskustelu pajatoiminnasta

14.30-14.50 Kahvi (Ake-Porvoo tarjoaa)

14.50-16.00 Opastettu tutustuminen Helmet musiikkivarastoon.

Koulutuksen järjestää Porvoon kaupunginkirjasto, alueellista kehittämistehtävää Uudellamaalla hoitava kirjasto.
Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan. Kahvit tarjoaa AKE Porvoo. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, ovat Uudenmaan kirjastoammattilaiset etusijalla koulutukseen.

Koulutus järjestetään Tikkurilan kirjaston yhteydessä sijaitsevassa Vantaan musiikkiopiston Lumme-salissa, Lummetie 4, 01300 Vantaa

Voit ilmoittautua koulutukseen 19.2. mennessä osoitteessa:

Post A Comment