Uusi Liboppi-kurssi Yleisten kirjastojen saavutettavuus

Libopin logo, neliöitä kärjellään.

Uusi Liboppi-kurssi Yleisten kirjastojen saavutettavuus

Aluehallintovirastojen kirjastotoimi on julkaissut yhteistyössä Espoon kaupunginkirjaston Jaakko Tiinasen kanssa Liboppi-kurssin kirjastojen saavutettavuudesta. Kurssilla tarkastellaan saavutettavuutta kolmesta näkökulmasta: strategisen ja sosiaalisen ulottuvuuden kautta, digitaalisesti ja tilojen kannalta. Kurssiin pääsee käsiksi Libopin Kirjastojen yhteiset -kategoriassa kurssiavaimella SAAVUTETTAVA.

Oppimateriaaleiksi on linkitetty laajasti sekä Kirjastokaistan videoita että eri organisaatioiden julkaisuja. Tavoitteena on tutustuttaa aiheesta innostunut oppija kirjastopalveluiden saavutettavuuden perusteiden ohella myös tarjolla oleviin syventävän tiedon lähteisiin. Jaakon luento-osuudet on myös tekstitetty ja kurssin suorittajat saavat häneltä soveltavista, omaan työhön linkittyvistä tehtävistä lisäksi henkilökohtaisen palautteen.

Kursmaterialet är huvudsakligen endast på finska, men skriftliga uppgifter kan även göras på svenska.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Liboppiin, se onnistuu liboppi.fi -etusivulla Rekisteröidy-painikkeen takaa. Tarkemmat ohjeet löydät esimerkiksi tältä videolta. Liboppi-ongelmissa yhteyttä voi ottaa myös elina.karioja@porvoo.fi.

Ei kommentteja

Pahoittelut, kommentointi on suljettu tällä hetkellä.