Uusi Liboppi-kurssi tapahtumatuotannosta

Lavalla rummut, mikrofoneja telineissä ja muuta teknistä välineistöä.

Uusi Liboppi-kurssi tapahtumatuotannosta

Miten järjestät onnistuneen tapahtuman kirjastossa? Miten määrittelet tapahtumien kohderyhmän ja yleisön sekä tapahtuman tavoitteet ja miksi tämä on tärkeää? 

Uudessa Liboppi-kurssissa Tapahtumatuotanto kirjastossa tutustut tapahtumatuotannon suunnittelu- ja toteutusprosessiin ja opit tuottamaan tapahtumia kirjastossa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Koulutus on tarkoitettu koko kirjaston henkilökunnalle.  Koulutuksen aikana opit tapahtumatuotannon prosessin teoriaa, saat hyviä vinkkejä onnistumiseen käytännönläheisten tehtävien avulla. Koulutuksen jälkeen tunnet tapahtuman tuotantoprosessin ja osaat suunnitella ja toteuttaa eri tyylisiä tapahtumia kirjastossa.

Koulutusvideoilla nostetaan esiin erilaisia mahdollisuuksia käyttää tiloja sekä muita tapahtumajärjestelyn aikana huomioitavia asioita. Koulutuksen eri osissa on myös useita tehtäviä, joiden avulla voit suunnitella oman tapahtuman. Halutessasi voit myös tulostaa eri osioissa olevat muistilistat, jotka auttavat sinua onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. 

Kurssin kesto on noin 6–8 tuntia. Kurssiavain on tapahtuma. Koulutuksen on tehnyt AKEpampas yhteistyössä Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalvelujen kanssa.

Liboppi-tarjontaan voi tutustua osoitteessa https://liboppi.fi. Tapahtumatuotanto kirjastossa -kurssin löydät kurssikategoriasta Kirjastojen yhteiset, jossa on kaikille Suomen yleisten kirjastojen työntekijöille avoimia valtakunnallisia kursseja.

Ei kommentteja

Pahoittelut, kommentointi on suljettu tällä hetkellä.