Siirry sisältöön
Kaksi henkilöä kävelee metsässä.

Senioriverkostokahvit

  • 27.09.2023 13:00

Ikääntyneiden kirjastopalvelut Uudellamaalla -verkosto järjestää keskiviikkona 27.9. klo 13–14 seniorityötä tekeville avoimet matalan kynnyksen verkostokahvit, joiden aikana voit kysyä tai kommentoida, pyytää apua kaverilta tai vain kuunnella, mitä toiset kertovat. Syksyn ensimmäisten verkostokahvien alkuun kerrotaan verkoston uusi nimi, johon jäsenet ovat päässeet vaikuttamaan.

Verkostokahveilla on vieraana projektikoordinaattori Maria Ainola Pornaisten ja Askolan kuntien yhteisestä Tupatuki-hankkeesta.

Tupatuki on ikäihmisen kotona asumiseen tarkoitettu ohjeistava, neuvova palvelu, joka tekee pyynnöstä kotikäyntejä jutellen ja samalla haastatellen asukasta mahdollisista ikäasumiseen liittyvistä haasteista. Yhdessä pyritään löytämään tarvittavia palveluja ja ohjeistamaan niiden käytössä digipulmia ratkoen.

Yksinäisyyttä lievittämään pyritään löytämään ratkaisuja mm. yhteisistä lautapelihetkistä kirjastolla, äänikirjojen käyttöönoton opettelussa tai muuhun sosiaaliseen kanssakäymisen kannustamisessa.

Vapaaehtoistoiminta on myös iso osa Tupatuki-hankkeen sisältöä.

Tule kuulolle verkostokahveille!

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Osallistumislinkki jaetaan myös suoraan verkoston jäsenien sähköposteihin.

Lisätietoja: Elina Karioja

Muita vastaavia tapahtumia