Siirry sisältöön

Pysy mukana muutoksessa: Kirjastoalan monet tulevaisuudet OSA II

  • 29.11.2023 12:00
  • Teams

29.11. klo 12-16

Näkyykö kirjastosi tulevaisuudessa muutoksia? Esimerkiksi kirjastojärjestelmän vaihto, peruskorjaus, uusien kirjastotilojen rakentaminen, organisaatiouudistus tai vaikkapa kokoelmatyön, tietopalvelun, kouluyhteistyön tai jonkin muun tehtävän tai sisällön päivittäminen.

Lahden AKEn ja AKE Porvoon järjestämässä koulutuksessa opit käytännössä tunnistamaan kirjastoalaan tällä hetkellä vaikuttavia muutoksia ja vaikuttamaan tulevaisuuteen. Ennakoinnin ja tulevaisuusmuotoilun asiantuntija Minna Koskelo johdattaa osallistujat tulevaisuusajattelun ja toimintaympäristön havainnoinnin perusteisiin.

Koulutuspäivä 2: Miten tulkitsen tulevaisuutta?

29.11. klo 12–16 Teams

Välitehtävän jälkeen käsissämme on paljon tulevaisuuteen liittyvää käytännön tietoa, jota nyt yhdistellään ja tulkitaan. Käymme läpi erilaisia innostavia tapoja, joilla voimme hyödyntää kerättyä tietoa valittuihin teemoihin.

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan

Koulutukseen sisältyy kaksi puolen päivän mittaista koulutusta ti 31.10. ja ke 29.11. sekä itsenäisesti suoritettava, kevyehkö ja innostava välitehtävä. Tämä on koulutuksen toinen osa. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille yleisten kirjastojen työntekijöille. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Lahden ja Porvoon alueellisen kehittämistehtävän alueiden henkilöstölle. Koulutukseen mahtuu enintään 30 henkilöä.

Lisätietoja

Tiina Rajala, informaatikko (Porvoon AKE)
puh. 040 539 6368
tiina.rajala@porvoo.fi

Noora Oluikpe, sisältökoordinaattori (Lahden AKE)
puh. 044 482 6154
noora.oluikpe@lahti.fi

Muita vastaavia tapahtumia