Siirry sisältöön
Tietokone ja kahvikuppi.

Digitukijan aamukahvit: Monikulttuuriset kohtaamiset

  • 22.09.2023 09:00
  • Teams

Kirjastossa kohtaamme päivittäin hyvin erilaisia asiakkaita. Päivittäisessä työssä myös digiopastamme huomaamatta hyvin monenlaisissa asioissa. Yhä enenevässä määrin asiakkaamme ovat myös monikulttuurisia ja puhuvat äidinkielenään jotain muuta kuin suomea, ruotsia tai englantia.
AKE Porvoon järjestämillä Digitukijan aamukahveilla perjantaina 22.9. klo 9–10.30 kuullaan asiaa digikotoutumisesta sekä kieli- ja kulttuuritietoisuudesta digitalisaatiossa.

Aihetta pohjustaa Moniheli ry:n Digi Up ‑hankkeen projektipäällikkö Artem Kuosti. Moniheli on suomalainen monikulttuurinen verkosto, joka tukee maahan muuttaneita, kotoutumista ja yhteiskunnallista osallisuutta sekä edistää yhdenvertaisuutta.

Tuleeko tallenne?

Tästä tilaisuudesta ei tule tallennetta.

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Digitukijan aamukahvit on suunnattu kaikille asiakaspalvelua ja digiopastusta tekeville Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijöille. Voit myös tulla mukaan vain kuuntelemaan.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit halutessasi jättää etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä tällä lomakkeella 15.9. mennessä.

Lisätietoja: Elina Karioja

Muita vastaavia tapahtumia