Kirjahyllyjä, kirjoja ja tekstit other languages ja fakta.

Kirjastoenglantia 2 — Asiakaspalvelu ja esitteleminen

• 28.02.2024
  • Teams

Ovatko sanat kateissa, kun pitäisi puhua asiakkaalle englantia? Kirjastoenglantia 2 -koulutuksessa 28.2. klo 9–12 pääset matalalla kynnyksellä oppimaan ja kertaamaan erityisesti asiakaspalvelussa ja kirjaston palvelujen esittelyssä hyödyllistä sanastoa ja fraaseja, oman työnkuvasi tarpeet huomioiden.

• kirjastosanastokertaus

• asiakaspalvelulauseet ja ‑tilanteet: aineiston lainaaminen ja palauttaminen, varauksen tekeminen, kirjastokortin tekeminen, erilaiset aineistotyypit, suositteleminen

• kuinka kerron asiakkaalle esimerkiksi kirjaston tiloista ja tapahtumista

• ystävällinen asiakaspalvelu englanniksi

• harjoittelua yksilö‑, pari- ja pienryhmätasolla

Koulutus järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Koulutusta ei tallenneta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii KM Petri Ilmonen / TRYcamps kielikoulu Oy.

Kenelle?

Etusijalla koulutukseen ovat Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijät ja paikkoja on rajoitetusti. Tämä koulutus on jo hieman alkeistason yläpuolella. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.2. tästä linkistä.

Muut kirjastoenglannin koulutukset

7.2. klo 9–12 teemalla Kirjastoenglantia aloittelijoille ja sanastoa kertaaville

19.3. klo 9–12 teemalla Ohjaaminen ja opastaminen

Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Edeltäviä osia ei tarvitse olla käytynä.

Lisätietoja: Elina Karioja

Andra liknande evenemang