Lainaa pakopeli omaan kirjastoosi!

Esineistöä pelissä kirottu amuletti.

Lainaa pakopeli omaan kirjastoosi!

Muistathan, että AKE Porvoolta löytyy kaksi uusmaalaisten yleisten kirjastojen käyttöön hankittua pakopeliä, Kirottu amuletti ja Zombiapokalypsi. Pelit on suunnitellut kirjastojen käyttöön Ääres eduEscape.


Kirottu amuletti on 3-4-luokkalaisille ja sitä vanhemmille suunnattu peli, jossa etsitään kirottua amulettia ratkomalla erilaisia päättelytehtäviä. Jos ryhmässä on vanhempiakin pelaajia, voi nuorempiakin pelaajia ottaa hyvin mukaan. Suositeltu ryhmäkoko on 6–16 pelaajaa eli puoli luokkaa. Pelin kesto on noin 30 minuuttia.


Zombiapokalypsissa pähkäillään tiedonhakutehtäviä ja valeuutisia sekä opitaan kirjaston käyttöä. Ja pelastetaan maailma zombeilta siinä sivussa. Peli on suunnattu yläkoululaisille, mutta sopii myös toisen asteen opiskelijoille. Suositeltava enimmäispelaajamäärä on 24 (neljä kuuden hengen ryhmää). Pelin kesto 45–60 minuuttia.


Pelien varaustilanteen voi tarkistaa Lasten- ja nuortenkirjastotyötä Uudellamaalla -verkoston tiimissä Porvoon kaupungin Teamsissä. Voit myös kysellä Tiinalta varaustilannetta. Varaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen tiina.rajala@porvoo.fi.


Lue lisää pelien lainaamisesta

Tags:
Ei kommentteja

Pahoittelut, kommentointi on suljettu tällä hetkellä.