Keinoja kiireen ja stressin hallintaan 20.3. Töölön kirjastossa

Jatkuvat muutokset ja työelämän vaatimukset haastavat meitä monin eri tarvoin. Emme voi poistaa meitä kuormittavia tekijöitä, mutta voimme ennaltaehkäistä työkuormitusta kehittämällä työhyvinvointia.

Koulutuksessa perehdytään psykososiaaliseen työkuormitukseen ilmiönä ja haitallisen työkuormituksen seurauksiin. Teemoina ovat mm. kiire ja ajankäytön hallinta, stressin hallinta ja palautuminen sekä työhyvinvointi.

Kouluttajana toimii Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija Seija Moilanen.

20.3.2019 klo 9-16

Töölön kirjasto, Mika Waltari -sali, Topeliuksenkatu 6,  00250 Helsinki

Ilmoittautuminen 13.3. mennessä:

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan. Kahvit tarjoaa AKE Porvoo.

Koulutuksen järjestää Uudellamaalla alueellista kehittämistehtävää hoitava Porvoon kaupunginkirjasto.
Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, ovat Uudenmaan kirjastoammattilaiset etusijalla koulutukseen.

Post A Comment