Siirry sisältöön
Kaksi esiintyjää lavalla, yleisö kuuntelee.

Tapahtumatiistaina Liboppimaan!

  • 28.11.2023 13:00
  • Teams

AKE Porvoo järjestää syksyllä 2023 viisiosaisen Tapahtumatiistai-sarjan, jonka runkona käytetään Liboppi-kurssia Tapahtumatuotanto kirjastossa. Viitenä tiistai-iltapäivänä kokoonnutaan siis Teamsin äärelle keskustelemaan tapahtumatuotannon eri osa-alueista. Kokoontumiset ovat aina samaan aikaan klo 13–14.30. Viimeisellä kerralla vietetään samalla pikkujouluja ja keskustellaan syksyn aikana saaduista opeista.

Ennen jokaista tapaamista tehdään itsenäisesti Libopissa aihetta sivuava osio, josta keskustellaan tapaamisessa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Liboppiin, se onnistuu osoitteessa liboppi.fi. Tapahtumatuotanto kirjastossa -kurssin löydät kategoriasta Kirjastojen yhteiset.

Syksyn ohjelma

  • ti 29.8. klo 13–14.30 ”Jostain pitää aina aloittaa.” Ensimmäisellä kerralla tutustutaan kanssaoppijoihin, luodaan tavoitteet syksyn oppimisrutistukseen ja varmistetaan, että kaikilla on pääsy Liboppiin.
  • ti 19.9. klo 13–14.30 ”Ai mikä kohderyhmä?” Kohderyhmäajattelun herättelyä – Mistä pitäisi lähteä liikkeelle? Miksi tämä on niin tärkeää?
  • ti 24.10. klo 13–14.30 ”Ei vaan omaksi huviksi.” Tapahtuman tavoitteet – Mitä me tällä kerromme ja kenelle?
  • ti 28.11. klo 13–14.30 ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.” Suunnitelmallisuudella sujuvia tapahtumia! Silti aina voi sattua ja tapahtua.
  • ti 19.12. klo 13–15.00 ”Viestintä epäonnistuu aina, paitsi sattumalta.” Markkinointi ja tiedottaminen, ennen ja jälkeen tapahtuman. Samalla pohdiskellaan koko syksyn antia ja mahdollisia jatkokuvioita.

Tuleeko tallenteita?

Tapaamiset perustuvat pitkältä osin henkilökohtaisiin keskusteluihin ja ajatustenvaihtoon, joten niitä ei tallenneta. Erityistapauksissa vierailevan puhujan esitys voidaan tallentaa.

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Tapahtumatiistait on suunnattu tapahtumia tuottaville Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijöille. Kokoontumisissa pyritään ottamaan huomioon myös pienten ja kaksikielisten kirjastojen näkökulmat. Toiveena on, että osallistujat sitoutuisivat osallistumaan kaikkiin tapaamisiin. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa. Voit myös kertoa toiveita tapaamisten sisällöistä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja: Elina Karioja

Muita vastaavia tapahtumia