Siirry sisältöön
Kaksi lasta katselee reput selässään kirjahyllyissä olevia kirjoja.

Kouluyhteistyön etäkahvit: Kohtaamisia oppilaiden ja opettajien kanssa

• 29.08.2024
  • Teams

Koulujen alkaessa on mukava kokoontua yhteen jakamaan tunnelmia ja keskustelemaan tulevan lukuvuoden suunnitelmista kirjastojen kesken. Tänä syksynä keskustelemme erityisesti kouluyhteistyön monipuolisista sisällöistä sekä eri ikäisten oppilaiden ja heidän opettajiensa kohtaamisesta kirjastotyössä. Etäkahvit järjestetään yhteistyössä Lahden ja Porvoon AKE-kirjastojen kesken. Tilaisuudessa on alustuksia, joita on toivottu aiemmin järjestämillämme yhteisillä tietopalvelukahveilla.

Mukana etäkahveilla on Mervi Heikkilä Seinäjoen kaupunginkirjastosta kertomassa Erten syksyn kuulumisia. Lahden kaupunginkirjaston informaatikko Ilona Riekkola puolestaan paneutuu kouluyhteistyön monipuolisiin, ammatillisiin vaatimuksiin. Ohjelma täsmentyy vielä elokuun aikana. Tervetuloa mukaan!

Osallistuminen ja kohderyhmä

Etäkahveille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kirjastolaiset. Linkki etäkahveille julkaistaan kesän aikana. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi etäkahveille kameran ja mikrofonin kera! Osallistuminen keskusteluun on kuitenkin vapaaehtoista ja mukaan voi tulla kuuntelemaankin.

Lisätietoa

Tiina Rajala, informaatikko (AKE Porvoo), puh. 040 539 6368, tiina.rajala@porvoo.fi

Noora Oluikpe, sisältökoordinaattori (Lahden AKE), puh. 044 482 6154, noora.oluikpe@lahti.fi

Muita vastaavia tapahtumia