Siirry sisältöön
Kirjahyllyjä, kirjoja ja tekstit other languages ja fakta.

Kirjastoenglantia 3 — Ohjaaminen ja opastaminen

• 19.03.2024
  • Teams

Ovatko sanat kateissa, kun pitäisi opastaa asiakasta englanniksi? Kirjastoenglantia 3 -koulutuksessa 19.3. klo 9-12 pääset matalalla kynnyksellä oppimaan erityisesti laitteiden ja sähköisten palvelujen käyttöön liittyvää hyödyllistä sanastoa ja fraaseja, oman työnkuvasi tarpeet huomioiden.

• kirjaston laitteet ja digitaaliset palvelut: sanastoa
  • kertausta ystävällisestä asiakaspalvelusta englanniksi
  • kuinka opastan asiakasta kirjaston tietokoneilla ja laitteilla? (automaatit, tulostaminen, skannaus, kopiointi ym. toiminnot)
  • kirjaston palvelujen rajoista kertominen
  • harjoittelua yksilö‑, pari- ja pienryhmätasolla

Koulutus järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Koulutusta ei tallenneta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii KM Petri Ilmonen / TRYcamps kielikoulu Oy.

Kenelle?

Etusijalla koulutukseen ovat Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijät. Paikkoja on rajallinen määrä. Tässä koulutuksessa painotus on enemmän keskustelussa. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 13.3.2024 tästä linkistä.

Muut kirjastoenglannin koulutukset

7.2.2024 klo 9–12 teemalla Kirjastoenglantia aloittelijoille ja sanastoa kertaaville

28.2024 klo 9–12 teemalla asiakaspalvelu ja esitteleminen

Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Edeltäviä osia ei tarvitse olla käytynä.

Lisätietoja: Elina Karioja

Muita vastaavia tapahtumia