Viestintäpäivä

Viestintäpäivä

3.12.2019 klo 9:0015:00

Nainen puhuu megafoniin yleisön ympäröimänä Helsingin Karhupuistossa.

Webinaarina järjestettävä viestintäpäivä käynnistyy selkokielellä. Mitä selkokieli on, ketkä sitä tarvitsevat ja miksi sitä tarvitaan? Lounaan jälkeen otetaan tiedottaminen haltuun. Iltapäivällä käydään läpi muun muassa tiedotteen kirjoittamista, tehokasta someviestintää ja visuaalisuutta verkkoviestinnässä.

9–11 Selkokieli
Selkokielestä yleisesti, sen käyttäjistä ja tarpeesta. Miten selkokirjoittaminen näkyy verkkoteksteissä?
Suunnittelija Ella Airaksinen, Selkokeskus

11–12 Lounastauko

12–15 Viestijän työkalupakki
Johdatus viestintään ja vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen. Tehokas someviestintä pienillä resursseilla, case Facebook. Visuaalisuus verkkoviestinnässä.
Viestinnän asiantuntija Marjukka Kähönen, Noon Kollektiivi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 1. joulukuuta osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/90DD6739167B24EB. Saat osoitteen etälähetykseen sähköpostilla maanantaina 2. joulukuuta.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Anne Suvanto, anne.suvanto@porvoo.fi, 040 663 7588. HUOM. Anne on lomalla 21.–29. marraskuuta.

Koulutus on osa Porvoon kaupunginkirjaston alueellista kehittämistehtävää, ja se on tarkoitettu yleisten kirjastojen henkilökunnalle Uudellamaalla. Koulutus on maksuton.

Kuva: Karhupuisto. 1970. Valokuvaaja Rista Simo SER. Helsingin kaupunginmuseo. CC BY 4.0. FINNA

3.12.2019

Adobe Connect