Viestinnän suunnittelupäivä

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Viestinnän suunnittelupäivä

26.4.2022 klo 09:0012:00

Järjestämme vuoden 2022 aikana Kirjasto viestii-koulutuskokonaisuuden, jossa käsitellään kirjaston viestintää monesta eri näkökulmasta.

Toisessa osassa pureudutaan viestinnän suunnitteluun. Etänä järjestettävän tapahtuman kouluttajana toimii Marjukka Kähönen Noon Kollektiivista. Hänellä on viestijätaustaa copywriterin, graafisen suunnittelijan, viestintävastaavan sekä toimittajan työstä. Teamsin kautta järjestettävä koulutus koostuu luentomaisista alustuksista ja pienryhmätyöskentelystä.

• Miten kirjaston viestintää suunnitellaan?
  • Mitä suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon?

Koulutuksessa tarkastellaan kirjaston viestinnän kohderyhmiä, tavoitteita, viestintäkanavia sekä keinoja, joilla tavoitteisiin päästään. Koulutuspäivän jälkeen osallistujalla on valmiudet oman kirjaston viestintäsuunnitelman tekemiseen.

8.45 Linjat auki ja virtuaaliaamukahvia

9.00 Tervetuloa ja päivän kulku

9.05 Esimerkkejä kirjaston viestinnän kohderyhmistä ja viestintäkanavista

9.30 Pienryhmätyöskentelyä

10.30 Tauko

10.45 Pienryhmätyöskentely jatkuu

11.30 Pienryhmätyöskentelyn koonti ja päivän päätös

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Koulutus on suunnattu kirjastojen viestintää tekeville, viestintävastaaville ja johtajille. Myös tapahtumia järjestävät kirjastolaiset voivat saada koulutuksesta uusia vinkkejä.

Koulutukseen otetaan 30 osallistujaa. Muutkin kuin Uudellamaalla työskentelevät voivat ilmoittautua.

Ilmoittaudu mukaan 21.4. mennessä tästä linkistä. Teams-kutsu lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tuleeko tallenne?

Tilaisuutta ei tallenneta.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Elina Karioja.

26.4.2022

AKE-Porvoo