Videon tekstittäminen: Subtitle Edit

Videon tekstittäminen: Subtitle Edit

2.2.2021 klo 13.0015.00

kirjaimia

Vain etäyhteydellä Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

Koulutuksessa opit tekstittämään lyhyen videon erillisellä ohjelmalla.

Kouluttajana toimii Petri Ilmonen PiTRYeducation & TRYcampsista.

– tutustuminen Subtitle Edit -ohjelmaan
– oman videon tekstittäminen Subtitle Edit -ohjelmalla

Tarvitset Windows-tietokoneen, johon on asennettu Subtitle Edit (ilmainen, avoimen koodin ohjelma) sekä yksi video, jota voit käyttää koulutuksessa mallivideona tekstittämisessä. Riittävä videon kesto on noin yksi minuutti.  Voit esimerkiksi nauhoittaa itseäsi töitä tehdessä tai esitellä jonkun kirjan, osaston tai kirjaston palvelun. Luonnollisesti voit käyttää ajan hyödyksi myös sellaisen videon tekstittämiseen, jonka haluat julkaista oikeasti.

HUOM! Varmista hyvissä ajoin koulutusta, että saat asennettua ohjelman koneellesi. On mahdollista, että tarvitset tähän oman IT-tukesi hyväksynnän. Ohjelman lataus seuraavasta osoitteesta: https://nikse.dk/SubtitleEdit/

Kenelle?

Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa ja se on tarkoitettu ensisijaisesti yleisten kirjastojen henkilökunnalle Uudellamaalla.

Ilmoittaudu koulutukseen 29.1. mennessä.

> Ilmoittautumislomake

Kysymyksiä?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Elina Karioja.

2.2.2021
Tapahtuma tagia: