Uudenmaan kirjastojen kesäpäivä 18.5. Porvoossa

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Uudenmaan kirjastojen kesäpäivä 18.5. Porvoossa

18.5.2022 klo 09:3015:30

Strandbodar och textruta

Uudenmaan kirjastojen kesäpäivän keskiössä on sinun ja työyhteisösi työhyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Kesäpäivä pidetään uudistetussa Porvoon kaupunginkirjastossa, johon on samalla mahdollisuus tutustua. Päivässä on ohjelmaa suomeksi ja ruotsiksi ja kannustamme kaksikieliseen kanssakäymiseen!

Päivän aluksi mentaalivalmentaja Amy Skogberg antaa vinkkejä stressiä vastaan ja työilon lisäämiseksi. Skogberg on entinen SM-tason urheilija ja toiminut mentaalivalmentajana urheilijoille, organisaatioille ja yksityishenkilöille. Nykyään hän näkee itsensä muutosagenttina, joka auttaa ihmisiä positiiviseen muutokseen ja kehitykseen.

Aamupäivän toisessa puheenvuorossa tietokirjailija ja suosittu bloggari Eeva Kolu puhuu palautumisesta. Kolun kirja Korkeintaan vähän väsynyt on ollut lähiaikojen keskustelluimpia uupumusta käsitteleviä kirjoja.

Iltapäivällä Amy Skogberg johdattelee meidät miettimään mistä syntyy työn imu ja ilo ja miten voisimme saada niitä lisää työpäiviimme

Pääsemme myös kierrokselle uudistettuun Porvoon kaupunginkirjastoon. AKE Porvoo tarjoaa aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Päivään osallistuminen on maksutonta. Osallistujat vastaavat omista matkakuluistaan.

Uudenmaan kirjastojen kesäpäivä on suunnattu kaikille Uudenmaan yleisissä kirjastoissa työskenteleville. Aamupäivän puheenvuorot striimataan, mutta niitä ei tallenneta. Suosittelemme järjestämään omassa kirjastossa keskustelun päivän teemoista useamman etäosallistujan kesken.

Ohjelma

9.30. Aamukahvit ja tervetulosanat.  Malin Hollmén, kirjastopalvelupäällikkö. AKE Porvoo tarjoaa aamukahvit.

10.00 Må bra på jobbet! Fem tips för att motverka stress och öka arbetsglädjen. Amy Skogberg, mental tränare

11.00  Tauko

11.15 Asiaa palautumisesta. Eeva Kolu, freelancer, sisällöntuottaja, yrittäjä.

12.00 Lounas (omakustanteinen)

13.00 Lisää työn iloa – Amy Skogbergin vetämä työpaja

14.00 Kahvitauko (AKE Porvoo tarjoaa)

14.15 Kierros Porvoon pääkirjastossa