Uudenmaan hankehipat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Uudenmaan hankehipat

8.11.2021 klo 13.0014.30

Erityisavustuksen hakuaika alueelliseen ja paikalliseen kokeilu- ja kehittämistoimintaan on 27.10.-30.11.2021. Lisätietoja Aluehallintaviraston avustuksista löytyy sivulta https://aviavustukset.fi/

Onko kirjastonne aikeissa hakea avustusta kirjastotoiminnan kehittämishankkeeseen aluehallintovirastolta tai kenties jostain muusta rahoituslähteestä? Tervetuloa Uudenmaan hankehippoihin pallottelemaan ideoita, kysymään neuvoa, saamaan ja antamaan vertaistukea tai vaikka etsimään yhteistyökumppaneita muista kirjastoista.

Hankehippojen vieraiksi on kutsuttu Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen projektikoordinaattori Minna Särelä, joka kertoo kokemuksiaan siitä millainen on vaikuttava, yhteistyössä toteutettu hanke. Lisäksi aluehallintoviraston ylitarkastajat Susanne Ahlroth ja Kristiina Kontiainen kertovat syksyn avustushausta.

Voit jakaa oman hankeideasi Uudenmaan hankeseinällä. Seinä on käytössä aina tästä hetkestä marraskuun loppuun. Seinällä voi myös kommentoida ja tykätä toisten ideoista.

Uudenmaan hankeseinä

Osallistu hankehippoihin tästä linkistä