Tutkittua!

Koulutuskalenteri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutkittua!

28.9.2021 klo 13:0014:00

Kysymysmerkki. Frågetecken.

Tutkittua!-sarjassa esittelemme tuoreita kirjastoalan opinnäytetöitä. Tekijät kertovat itse, mitä ja miksi on tutkittu, esittelevät keskeiset tulokset ja antavat tutkimukseen pohjautuvia suosituksia kirjastoille.

Ensimmäisellä kerralla Rosa-Maria Räntilä Helsingin kaupunginkirjastosta kertoo opinnäytetyöstään, jonka aiheena on sanataide: “Sanataiteen hyödyntäminen yleisissä kirjastoissa”. Kyselytutkimuksen avulla selvitettiin, kuinka paljon sanataidetta ja sen erilaisia muotoja hyödynnetään yleisissä kirjastoissa, mikä on sen merkitys kirjastotyössä, sekä millaiset ovat kirjastojen resurssit sanataiteen hyödyntämiseen.

Jertta Pomeranz Espoon kaupunginkirjastosta kertoo lopputyöstään “Kirjastolainen linjoilla 2.0, etäpalvelu toiselle asteelle”. Tutkimuksen tavoitteena oli kehittää toimiva malli toisen asteen etätuokioiden järjestämiseen. Pääpaino on lukemaan kannustamisessa.

Tutkittua! järjestetään etänä Teamsissä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittua. Klikkaa itsesi mukaan tiistaina 28. syyskuuta klo 13–14.

Lisätietoja: Anne Suvanto

 

Kuva: Emily Mortimer / Unsplash

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2021
Aika:
13:00–14:00

Tapahtumapaikka

Teams