Tutkittua!

Tutkittua!

29.10.2021 klo 13.0014.00

Tutkittua!-sarjassa esittelemme tuoreita kirjastoalan opinnäytetöitä. Tekijät kertovat itse, mitä ja miksi on tutkittu, esittelevät keskeiset tulokset ja antavat tutkimukseen pohjautuvia suosituksia kirjastoille.

Sarja jatkuu perjantaina 29. lokakuuta klo 13–14 kirjastotyön merkityksellisyyden teemalla.
Anneli Hurtig kertoo tutkielmastaan Itseohjautuvuus kirjastotyössä : tapaustutkimus Keskustakirjasto Oodista. Tutkielmassa selvitettiin itseohjautuvuuden näkymistä henkilökunnalle ja asiakkaille, tiimien ominaisuuksia Oodi-kirjastossa sekä tiimityön merkitystä työntekijöiden ja asiakkaiden kannalta.

Elina Perkiömäki kertoo tutkielmastaan ”Tehdä työtä suurella sydämellä, muutostenkin edessä”: Yli 50-vuotiaiden kirjastoammattilaisten ammatti-identiteetti. Perkiömäen kiinnostuksen kohteena oli erityisesti se, miten ikääntyvät kirjastotyöntekijät rakentavat ammatti-identiteettiään jatkuvien muutosten keskellä.

Tutkittua! järjestetään etänä Teamsissä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittua. Klikkaa itsesi mukaan 29. lokakuuta klo 13!

Lisätietoja: Leila Juusola

29.10.2021