Tulevaisuustaajuus: Lasten ja nuorten kirjastotyön tulevaisuus

Tulevaisuustaajuus: Lasten ja nuorten kirjastotyön tulevaisuus

12.10.2022 klo 12:3016:00

Tulevaisuustaajuus-logo.

Tule mukaan tulevaisuutta pohdiskelevaan iltapäivään!

AKE Porvoo kutsuu sinut pohtimaan lasten ja nuorten kirjastotyön tulevaisuutta, kyseenalaistamaan tulevaisuuteen liittyviä oletuksia ja keskustelemaan omista toiveistasi tulevaisuuden suhteen.

Työskentelyssä hyödynnämme Tulevaisuustaajuus-menetelmää. Tulevaisuustaajuus on Sitran kehittämä työpajamenetelmä, jonka tarkoituksena on lisätä osallistujien kykyä kuvitella erilaisia tulevaisuuksia ja toimia toivotun tulevaisuuden toteutumiseksi. Menetelmä on tarkoitettu kenen tahansa käyttöön ja sovellettavaksi. Työpajan tavoitteena on myös tutustuttaa osallistujia tulevaisuustyöskentelyyn helposti lähestyttävällä tavalla.  Tulevaisuustaajuuteen voit tutustua lähemmin täällä.

Kenelle?

Osallistuaksesi työpajaan sinun ei tarvitse olla perehtynyt ennakointiin tai tulevaisuuksien tutkimukseen. Toivomme osallistujiksi lasten ja nuorten kirjastotyötä tekeviä ammattilaisia Uudenmaan kirjastoista. Työpajaan otetaan korkeintaan 20 osallistujaa. Työpajan fasilitoivat AKE Porvoon Tiina Rajala ja Jan Nyström.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Osallistumislinkki toimitetaan myöhemmin ilmoittautuneille.

Lisätietoja: Tiina Rajala

12.10.2022