Tulevaisuustaajuus: Ikääntyneiden kirjastotyön tulevaisuus

Tulevaisuustaajuus: Ikääntyneiden kirjastotyön tulevaisuus

13.10.2022 klo 12:0015:30

Tulevaisuustaajuus-logo.

AKE Porvoo kutsuu sinut pohtimaan senioreiden, vanhusten ja ikääntyneiden kirjastotyön tulevaisuutta, kyseenalaistamaan tulevaisuuteen liittyviä oletuksia ja keskustelemaan omista toiveistasi tulevaisuuden suhteen.

Työskentelyssä hyödynnämme Tulevaisuustaajuus-menetelmää. Tulevaisuustaajuus on Sitran kehittämä työpajamenetelmä, jonka tarkoituksena on lisätä osallistujien kykyä kuvitella erilaisia tulevaisuuksia ja toimia toivotun tulevaisuuden toteutumiseksi. Menetelmä on tarkoitettu kenen tahansa käyttöön ja sovellettavaksi. Teamsissa toteutettavan työpajan tavoitteena on myös tutustuttaa osallistujia tulevaisuustyöskentelyyn helposti lähestyttävällä tavalla.  Tulevaisuustaajuuteen voit tutustua lähemmin Sitran sivuilla.

Kenelle?

Osallistuaksesi työpajaan sinun ei tarvitse olla perehtynyt ennakointiin tai tulevaisuuksien tutkimukseen. Toivomme osallistujiksi seniorityötä tekeviä ammattilaisia Uudenmaan kirjastoista. Työpajaan otetaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä eri Uudenmaan kirjastoista. Työpajan fasilitoivat AKE Porvoon Elina Karioja ja Jan Nyström.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 6.10. mennessä tästä linkistä. Teams-kutsu lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja antaa Elina Karioja.

13.10.2022

AKE-Porvoo