Teams ja pilvipalvelut tehokäyttöön! Bli effektivare på Teams och molntjänster!

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Teams ja pilvipalvelut tehokäyttöön! Bli effektivare på Teams och molntjänster!

12.11.2020 klo 9.0015.00

pilvi ja tietokone

Huom! Vain etäyhteydellä Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

Ohjelma:

klo 9.00-11.30 (suomeksi) HUOM! Suomenkielinen ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.

klo 12.30-15.00 (ruotsiksi)

Osaat varmasti liittyä Teams-kokoukseen, mutta tiedätkö millä muulla tavoin voit hyödyntää Teamsia? Tässä koulutuksessa tutustumme Teamsin toiminnallisuuksiin tarkemmin. Koulutus sisältää myös käytännön harjoituksia. Samalla tutustumme pilvipalveluiden käyttöön.

Ilmoittautuminen

Sama koulutus pidetään aamupäivällä suomeksi ja iltapäivällä ruotsiksi. Kouluttajana toimii Linda Mannila. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 9. marraskuuta:

> Ilmoittautumislomake

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Uudenmaan yleisten kirjastojen henkilökunnalle. Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuspäivästä antaa Elina Karioja.

OBS! Enbart på distans på Teams. Deltagarlänken skickas senare per e-post till dem som anmält sig.

Program:

kl. 9-11.30 (på finska) OBS! Finska gruppen är full. Du kan anmäla dig till en reservplats.

kl. 12.30-15.00 (på svenska)

Du kan säkert ansluta dig till ett Teams-möte men vet du på vilka andra sätt man kan dra nytta av Teams? I den här utbildningen bekantar vi oss närmare med Teams funktioner. Utbildningen innehåller även praktiska övningar. Samtidigt bekantar vi oss med användningen av molntjänster.

Anmälning

Samma utbildning hålls på förmiddagen på finska och på eftermiddagen på svenska. Utbildningen hålls av Linda Mannila. Anmäl dig senast den 9 november:

> Anmälningsblanketten

Utbildningen riktar sig i främsta hand till personalen på de allmänna biblioteken i Nyland. 20 deltagare får plats på utbildningen.

Tilläggsinformation om utbildningsdagen ger Elina Karioja.

12.11.2020

AKE-Porvoo