Servicedesign för bibliotek

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Servicedesign för bibliotek

27.4.2020 klo 15.0016.00

På denna cirka en timme långa föreläsning lär vi oss hur man kan använda servicedesign på bibliotek och i bibliotekens elektroniska kundtjänster. Vi ska speciellt fokusera på vilka av metoderna i servicedesign som är mest effektiva på biblioteksfältet och hur man kan få de rätta medarbetarna och kunderna att aktivt delta i utvecklingsverkstäder.

Som föreläsare har vi service designer, biträdande professor Tuomas Harviainen från Tammerfors universitet. Han har 22 års arbetserfarenhet från olika bibliotek.

För vem?

Utbildningen är avsedd för personalen på allmänna bibliotek. Max antal deltagare är 30 personer.

Anmälan

Anmäl dig till utbildningen senast måndagen den 27 april kl. 12 på adressen https://link.webropolsurveys.com/S/95158BF79D6C5D48.

De anmälda läggs till Servicedesign för bibliotek-teamet i Borgå stads Teams så att alla har möjlighet att använda chatten.

Tilläggsinformation

Anne Suvanto