Seniorityötä tekevien ideakahvit

Seniorityötä tekevien ideakahvit

22.9.2022 klo 13:0015:00

Keskustelevat siililogot ja teksti Seniorityötä tekevien ideakahvit 22.9. klo 13-15.

Ikääntyneiden kirjastopalvelut Uudellamaalla -verkosto järjestää seniorityötä tekeville avoimet matalan kynnyksen ideakahvit, joiden aikana voit kysyä tai kommentoida, pyytää apua kaverilta tai vain kuunnella, mitä toiset kertovat. Ensimmäisten ideakahvien aiheena on Vanhustenviikko, jota vietetään tänä vuonna 2.-9.10.2022. Tule linjoille kertomaan, mitä kirjastossasi on suunnitteilla tai vain kuulemaan ideoita omaan toimintaan.

Kollegoiden välisissä keskusteluissa olemme huomanneet, että usein toisetkin kamppailevat samojen ongelmien tai ideointien parissa. Yhdistetään voimat ja keskustellaan niistä yhdessä.

Liity mukaan ideakahveille torstaina 22.9. klo 13-15 tästä linkistä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Seuraavat ideakahvit pidetään 17.11. Mistä sinä haluaisit keskustella? Vinkkaa Elinalle.

Lisätietoja: Elina Karioja

22.9.2022