Opintomatka Turkuun ja Kaarinaan – Kirjastot yhteisinä kulttuuritiloina 23.10.

Opintomatka Turkuun ja Kaarinaan – Kirjastot yhteisinä kulttuuritiloina 23.10.

23.10.2019

Tervetuloa tutustumaan Turun ja Kaarinan pääkirjastoihin! Turun uusi pääkirjasto avattiin vuonna 2007 ja siihen kuuluu Turun vanhan kirjastotalon lisäksi uudisosa ja niiden väliin jäävä kansliarakennus, jotka muodostavat yhtenäisen kirjastotilan. Useasti palkittu Turun pääkirjasto on niin kaupunkilaisten kuin matkailijoidenkin suosiossa. Turussa kulttuuripalvelut ovat vahvasti integroitu kirjastoon ja kirjasto toimiikin  kunnan omien ja ulkoisten toimijoiden järjestämän monimuotoisen kulttuuritoiminnan  areenana.

Kaarinan uusi pääkirjasto avautui Kaarina-talossa vuonna 2018. Kaarina-talo on monen toimijan monitoimitalo, jossa kirjaston lisäksi toimii palvelupiste Fiskari sekä lounaskahvila. Koko talossa voi nauttia näyttelyistä ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Retkemme teema on  Kirjastot yhteisinä kulttuuritiloina ja etsimme ideoita siihen miten kirjasto ja kunnan muut kulttuuripalvelut ja ulkopuoliset toimijat voivat tehdä yhteistyötä? Millaisia mahdollisuuksia kirjasto voi tarjota kulttuurin tuottamiseen ja kokemiseen kirjallisuuden lisäksi? Miten kulttuuri voi tutustuttaa uusia ihmisiä kirjastojen palveluihin. Matkalle voit tulla mukaan alla mainituilta pysäkeiltä. Ilmoita pysäkkisi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu tässä

Reitti ja aikataulu 23.10.2019

Porvoo, Porvoon kaupunginkirjasto , Kallenlinnankatu 2       klo 7.00

Porvoo, Näsi Katajamäki

Sipoo, Söderkulla n. 7.20

Helsinki, Pukinmäen asema n. 7.35

Espoo, Leppävaaran asema n. 7.50

Lohja, Muijala liittymä 24 n. 8.25

Turku, Pääkirjasto Linnankatu 2, 20100 Turku     klo 10.00-12.15

Lounas (omakustanteinen) 12.15-13.00

Kaarina, Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 klo 13.30-14.30

Lohja, Muijala liittymä 24, Muijala E18 I

Espoo, Leppävaaran asema, E1117 Kehä

Sipoo, Söderkulla  (Si0817)

Porvoo, Näsi Katajamäki Näsi (Po3034)

Porvoo, Porvoon kaupunginkirjasto, Papinkatu 20  klo  17.30

Koulutuksen järjestää Porvoon kaupunginkirjasto, alueellista kehittämistehtävää Uudellamaalla hoitava kirjasto.
Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkoistaan lähtöpaikoille ja ruokailukustannuksistaan. Kahvit tarjoaa AKE Porvoo ja Turun kaupunginkirjasto. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, ovat Uudenmaan kirjastoammattilaiset etusijalla koulutukseen.

23.10.2019
Tapahtuma tagia: