Liboppi-opintopiiri: Lastenkirjastotyön sisältöpakki

Liboppi-opintopiiri: Lastenkirjastotyön sisältöpakki

26.10.2021 klo 14.0015.00

Hae opintopiiristä buustia itsenäiseen opiskeluusi!

Järjestämme neljän kerran opintopiirikattauksen, jossa käymme yhdessä läpi Libopin Lastenkirjastotyön sisältöpakki -kurssin aina kaksi osaa kerrallaan.

Opintopiirissä käymme nopeasti läpi kunkin osan sisällön. Pikakertauksen jälkeen keskustelemme sisällöstä pienryhmissä ja yhdessä. Mikä osion oppimateriaalissa yllätti? Oliko materiaalissa asioita, joiden merkitys ei auennut? Mitä oivalluksia sait materiaaliin perehtyessäsi? Jakamalla havaintojamme toisillemme saamme oppimateriaalista enemmän irti.

Aikataulu

Tiistaina 26. lokakuuta klo 14–15 käymme läpi osat ”1. Johdanto: sisällöt haltuun lastenkirjastotyössä” ja ”2. Asiakkaat: kohtaamisia lastenosastolla”.

Torstaina 11. marraskuuta klo 11–12 vuorossa ovat osat ”3. Mikä lukijaa kiinnostaa: lasten arjen ilmiöitä” ja ”4. Konstit ovat monet: peruspuurtajasta lastenkirjastotyön mestariksi”.

Tiistaina 30. marraskuuta klo 10–11 on osien ”5. Lukuvinkkejä asiakkaille” ja ”6. Paljastuksia: mieleenpainuvimmat tilanteet lastenosastolla ja kuinka niistä selvisit?” vuoro.

Viimeinen opintopiirikerta on keskiviikkona 15. joulukuuta 13–14. Silloin käymme läpi viimeiset osat eli ”7. Lopuksi: jatkuvasti kehittyvä ammattitaito” ja ”8. Protips på svenska”.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu opintopiiriin viimeistään perjantaina 22. lokakuuta. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille kalenterikutsuna maanantaina 25. lokakuuta. Kannattaa ilmoittautua, vaikka et joka kerralle ehtisikään mukaan.

Tervetuloa mukaan yhteiselle opintielle!

Lisätietoja opintopiiristä antaa Anne Suvanto.

Kuva: Marjo Nygård

26.10.2021