KEHU-lukupiiri: Palvelumuotoilu

Koulutuskalenteri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KEHU-lukupiiri: Palvelumuotoilu

12.6.2020 klo 14:0015:00

Avattu kirja

Kuinka monta kiinnostavaa artikkelia oletkaan kopioinut tai tallentanut tai lisännyt selaimeen jutusta kirjanmerkin aikeenasi lukea se heti, kun on aikaa? Ota se aika nyt ja tule mukaan KEHU-lukupiiriin!

KEHU-lukupiiri on ammatillisen tekstin asialla. Lukupiirissä luetaan artikkeleita, opinnäytetöitä, alan kirjallisuutta ja blogitekstejä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lukupiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskustelemaan lukemastaan. Mitä ajatuksia tekstiä herätti? Mikä yllätti? Minkä idean otat työssäsi käyttöön tai ainakin kokeilet? Oletko tekstin kanssa täysin eri mieltä?

KEHU-lukupiirin ensimmäisen kerran aihe on palvelumuotoilu. Varsinainen teksti on englanninkielinen tieteellinen artikkeli “Service design for information searching”. Luettavan vinkkasi apulaisprofessori Tuomas Harviainen Tampereen yliopistolta. Hän on myös toinen artikkelin kirjoittajista. Hän suositteli tutustumaan myös Susanna Turusen opinnäytetyöhön “Designing a Digital Wellbeing Service Concept for Families with Children”. Turusen työstä kannattaa lukea erityisesti toinen ja kolmas luku. Palvelumuotoiluun voi tutustua myös Espoon kaupungin sivistystoimen palvelumuotoilun työkalupakin avulla.

Lukupiiritekstit

> Service design for information searching
> Designing a Digital Wellbeing Service Concept for Families with Children
> Työkalupakki palvelumuotoiluun

Lukupiiri kokoontuu Porvoon Teamsissä perjantaina 12. kesäkuuta kello 14—15. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu KEHU-lukupiiriin lähettämällä viesti Annelle (anne.suvanto@porvoo.fi). Ilmoittautuneet lisätään KEHU-lukupiiri-tiimiin, missä teemoista ja teksteistä voi keskustella jo ennen tapaamista ja myös sen jälkeen.

Lisätietoja

Lisätietoja KEHU-lukupiiristä antaa Anne Suvanto.

 

Kuva: Ilkka Vuorinen / kirjastot.fi

Tiedot

Päivämäärä:
12.6.2020
Aika:
14:00–15:00

Tapahtumapaikka

Teams