KEHU-kahvit: Kirjastot ja korona – täyssulusta perusoikeudeksi

• Tämä tapahtuma on mennyt.

KEHU-kahvit: Kirjastot ja korona – täyssulusta perusoikeudeksi

17.2.2022 klo 13:0014:00

Helmikuun KEHU-kahveilla keskustellaan jo kaksi vuotta kestäneen pandemian vaikutuksista kirjastojen toimintaan.

Aihetta alustaa kirjastopalvelujen johtaja Katri Vänttinen Helsingin kaupunginkirjastosta.

• Mitä on opittu viimeisen kahden vuoden aikana ja miten kirjastojen arvostus on muuttunut?
  • Millaista työtä kulissien takana on tehty, että tämä on mahdollista?
  • Miten kaksi vuotta jatkunut pandemia näkyy asiakkaiden käyttäytymisessä ja tilastoissa?
  • Ovatko asiakkaat palanneet kirjaston tapahtumiin vai vieläkö ollaan varovaisia?
  • Koronapassi tauolla – vieläkö otetaan käyttöön?

Mukana kommentoimassa on myös uusi Kirjastoseuran toiminnanjohtaja Juha Manninen, joka on todennut kirjaston käytön olevan perusoikeus, jonka rajoittamiseen tulee suhtautua tiukasti.

Klikkaa itsesi mukaan KEHU-kahveille tästä linkistä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Lisätietoja KEHU-kahveista antaa Elina Karioja.

17.2.2022
Tapahtuma tagia: