Iloa ja varmuutta esiintymiseen

Koulutuskalenteri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iloa ja varmuutta esiintymiseen

5.3.2021 klo 09:0012:30

Hermostuttaako, kun pitäisi esiintyä julkisesti? Kuivuuko suu, kun pitäisi pitää puhe? Älä huoli, et ole tuntemuksinesi yksin. Esiintyminen jännittää suurinta osaa meistä.

Esiintymisjännitystä voidaan lieventää erilaisin keinoin. Kouluttaja Jutta Leino-Tabellin Iloa ja varmuutta esiintymiseen -koulutuksessa saat hyviä vinkkejä esiintymisjännityksen taltuttamiseen. Koulutus sopii myös lisävarmuutta esiintymiseensä hakevalle.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa jokaisen esiintymiskuvaa ja tarjota työkaluja oman vuorovaikutuksellisen esiintymisen kehittämiseksi.

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:

  • Minä esiintyjänä: miten käsitys itsestämme esiintyjänä on rakentunut? Miten viestijäkuvamme vaikuttaa siihen, miten koemme erilaiset esiintymistilanteet?
  • Esiintymisjännitys: mistä se johtuu ja miten sen oireita voi helpottaa.
  • Esityksen ja puheenvuoron valmistelu: millä keinoin saan rakennettua tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen esityksen lyhyessäkin ajassa
  • Erilaisia esiintymistilanteita: Esiintyjän ilmaisutaito ja sanaton viestintä sekä statusilmaisu ovat merkittävässä asemassa siinä, kuinka vakuuttava esiintyjä on, miten kuuntelumotivaatio syntyy ja pysyy yllä sekä siinä, kuinka yleisö kokee esiintymistilanteen. Mitä seikkoja tulee huomioida erilaisissa esiintymistilanteissa?

 

Koulutuksen jälkeen osallistuja

  • osaa rakentaa tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia esityksiä.
  • osaa lieventää esiintymisjännityksen oireitaan
  • osaa havainnollistaa ja kohdentaa esityksiään
  • osaa hyödyntää omaa ilmaisuvoimaansa esiintymisessä.

 

Koulutuksessa ei tehdä esiintymisharjoituksia.

Koulutuskokonaisuus on jaettu kahteen aamupäivään klo 9–12.30 peräkkäisinä perjantaina 5. ja 12. maaliskuuta. Koulutukseen otetaan 25 osallistujaa. Etusijalla koulutukseen ovat kirjastolaiset Uudenmaan yleisistä kirjastoista.

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään maanantaina 1. maaliskuuta.

> Ilmoittautumislomake

 

Lisätietoja

Esiintymiskoulutuksesta antaa lisätietoja Anne Suvanto.

Tiedot

Päivämäärä:
5.3.2021
Aika:
09:00–12:30

Tapahtumapaikka

Teams