Hae Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennukseen

Koulutuskalenteri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hae Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennukseen

25.10.2021

Työn imulla tarkoitetaan työhön liittyvää myönteistä tunne ja motivaatiotilaa. Työn imua kokeva on kiinnostunut työstään, tekee sitä mielellään ja nauttii siitä. Tarmokkuus, omistautuminen ja uppoutuminen ovat kolme työn imuun liitettyä työhyvinvoinnin ulottuvuutta. 

 

Työn tuunaaminen tarkoittaa työntekijälähtöistä työn kehittämistä, jonka avulla työntekijä voi säädellä ja tasapainottaa työolosuhteitaan – työn voimavaroja ja vaatimuksia. Tutkimukset osoittavat, että kun työntekijä itse aktiivisesti omista tarpeistaan käsin kehittää omaa työtään, hänen hyvinvointinsa ja motivaationsa kasvavat. 

 

Työterveyslaitoksen tuottama Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus perustuu tutkittuun tietoon ja sitä on ollut kehittämässä tutkimusprofessori Jari Hakanen, joka on tutkinut työn tuunamisen yhteyttä työn imuun. Kurssilla on koko ajan mahdollisuus Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden ohjaukseen.

Katso valmennuksesta kertova video!

Mitä opitaan? 

Valmennus koostuu seitsemästä moduulista: 

  1. Aloitus ja Työn imu -testi 
  2. Tuunaajaksi –  mitä on työn imu ja työn tuunaaminen? 
  3. Voimavarat – työn voimavarojen lisääminen 
  4. Kuormitus – työn kuormituksen rajaaminen 
  5. Mahdollisuudet – työn uudet mahdollisuudet ja sisällöt 
  6. Esihenkilö työn tuunaamisen tukena 
  7. Näin tuunaan jatkossakin – mitä opin ja miten jatkan? 

 

Miten opitaan? 

Verkkovalmennus alkaa yhteisellä aloituswebinaarilla 25.10. klo 13–14. Webinaari nauhoitetaan, joten siihen ei ole pakko pystyä osallistumaan. Tallenne on käytössä 14 vrk. Verkkovalmennus tapahtuu helppokäyttöisessä oppimisympäristössä, jossa käytössäsi on runsaasti tehtäviä, videoita ja käytännön työkaluja, joita voit heti soveltaa työssäsi. Opiskella voit omassa tahdissasi. Yhden osion tekemiseen on hyvä varata noin tunti. Käytössäsi on asiantuntija, jolle voi vapaasti esittää kysymyksiä kurssin aikana. Yhteinen lopetuswebinaari järjestetään 16.12. klo 13-14. Tallennus kuten aloituksessa.

 

 Kenelle? 

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat oppia muokkaamaan omaa työtään paremmin vastaamaan omia tarpeita ja vahvuuksia. Asiantuntijan fasilitoimalle kurssille syksyllä 2021 otetaan enintään 20 osallistujaa Uudenmaan kirjastoista. 

 

Ilmoittautuminen 

 Ilmoittaudu verkkovalmennukseen viimeistään 20. lokakuuta. 

Ilmoittautumislomake 

Lisätietoja

Jan Nyström

040 596 0592

jan.nystrom@porvoo.fi

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2021