”Ilmainen on hyväksi” “Gratis gör gott”

• Tämä tapahtuma on mennyt.

”Ilmainen on hyväksi” “Gratis gör gott”

25.11.2020 klo 9.0015.00

Tietokone, jossa Googlen hakusivu auki.

Huom! Vain etäyhteydellä Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

Ohjelma:

klo 9.00-11.30 (suomeksi)

klo 12.30-15.00 (ruotsiksi)

Saako halvalla hyvää, voiko ilmaisella pärjätä? Tässä koulutuksessa tutustutaan erilaisiin verkkoresursseihin, joita voidaan käyttää vapaasti. Miten teet hyvän Google-haun? Miten löydät kuvahaulla tarkoitukseen sopivia kuvia? Mistä tekijänoikeuksista on hyvä olla kartalla ilmaisia palveluja käytettäessä?

Ilmoittautuminen

Sama koulutus pidetään aamupäivällä suomeksi ja iltapäivällä ruotsiksi. Kouluttajana toimii Linda Mannila. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 23. marraskuuta:

> Ilmoittautumislomake

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Uudenmaan yleisten kirjastojen henkilökunnalle.

Lisätietoja koulutuspäivästä antaa Elina Karioja.

OBS! Enbart på distans på Teams. Deltagarlänken skickas senare per e-post till dem som anmält sig.

Program:

kl. 9-11.30 (på finska)

kl. 12.30-15.00 (på svenska)

Kan det man får billigt vara bra, kan man klara sig med det som är gratis? Under den här utbildningen bekantar vi oss med olika nätresurser som kan användas fritt. Hur gör du en bra Google-sökning? Hur hittar du för ändamålet lämpliga bilder via bildsökning? Vad borde man känna till angående upphovsrätter när man använder gratistjänster?

Anmälning

Samma utbildning hålls på förmiddagen på finska och på eftermiddagen på svenska. Utbildningen hålls av Linda Mannila. Anmäl dig senast den 23 november:

> Anmälningsblanketten

Utbildningen riktar sig i främsta hand till personalen på de allmänna biblioteken i Nyland. Tilläggsinformation om utbildningsdagen ger Elina Karioja.

25.11.2020