Ikääntyneiden kirjastopalvelut Uudellamaalla kick off

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Ikääntyneiden kirjastopalvelut Uudellamaalla kick off

27.4.2021 klo 12.0015.00

Työskenteletkö ikäihmisille suunnattujen palveluiden parissa Uudenmaan kirjastoissa tai kohtaatko muuten työssäsi senioreita? Mietitkö, miten ikääntyneiden tarpeet voitaisiin paremmin huomioida kirjastossa ja mitä kirjasto voisi tehdä elinikäisen oppimisen ja elämän mittaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi? Silloin ikäihmisten kirjastopalvelut Uudellamaalla -verkosto on juuri sinulle. Verkostoa koordinoi Porvoon kaupunginkirjaston alueellinen kehittämistehtävä AKE Porvoo.

Kick off -päivässä on tarjolla asiantuntijapuheenvuoro, toisiimme tutustumista pienryhmissä, Ikäihmisten kirjastopalveluista toteutettavan kyselyn tulosten pureskelua sekä verkoston tulevan toiminnan suunnittelua.

Ohjelma:

12.00. Tervetulosanat. AKE Porvoo

12.15 Selkopuhe ja -vuorovaikutus ikäihmisten kanssa. Ella Airaksinen, Selkokeskus

13.00Ikääntyneiden kirjastopalvelut kyselyn tuloksista keskustelua pienryhmissä omien kirjastojen tilanteeseen peilaten

13.45 Tauko

14.00 Ryhmien yhteenveto ja johtopäätökset

14.15-15.00 Verkoston toimintamallin esittely ja yhteinen keskustelu

Kick off -päivä järjestetään Teamsissa 27.4. kello 12–15. Tilaisuutta ei tallenneta.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaututuminen