Fasilitointikoulutus 12.9. ja 15.10.

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Fasilitointikoulutus 12.9. ja 15.10.

15.10.2019 klo 9:3016:00

Haluatko oppia vetämään ryhmäkeskusteluja? Haluatko saada asiakasraadin jäsenet keskustelemaan? Ryhdy fasilitoijaksi!

Fasilitointi on muiden työn helpottamista. Fasilitoijalla on käytössään erilaisia työkaluja ja tekniikoita, joilla hän auttaa ryhmän jäseniä osallistumaan keskusteluun ja ryhmää pääsemään tavoitteeseensa.

Porvoon ja Lahden AKE:t järjestävät kaksipäiväisen fasilitointikoulutuksen syksyllä. Ensimmäisessä koulutuspäivässä 12. syyskuuta Pasilan kirjaston auditoriossa käydään läpi fasilitoinnin perusteita, ja opit keinot, joilla saat osallistettua hiljaisemmat, luotua turvallisen ympäristön ja keskustelut pysymään aiheessa. Toisessa koulutuspäivässä 15.10. Lahdessa perehdytään asiakasraatien ja yhteiskunnallisten keskustelujen fasilitointiin.

Päivä alkaa aamukahvilla kello 9.30 (AKE:t tarjoavat) ja päättyy kello 16. Lounastauko on puoliltapäivin. Iltapäiväkahvit nautitaan kello 14 (AKE:t tarjoavat).

Koulutuksessa on 12 hengen kiintiöt kummankin AKE-alueen kirjastolaisille. Fasilitoinnin perusteisiin 12.9. osallistuneilla on ohituskaista toiseen koulutuspäivään. Varmasti paikkasi syksyn hyötykoulutuksessa ja ilmoittaudu heti!

Kouluttajana molempina päivinä on Lari Karreinen Osana yhteistä ratkaisua Oy:stä.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu fasilitoinnin perusteisiin viimeistään 4. syyskuuta ja jatkoihin viimeistään 7. lokakuuta osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/E4C8222E82489502.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Anne Suvanto, 040 663 7588.

15.10.2019

Scandic Lahti City, kokoustila Voitto, 2. krs