Erätauko-koulutus

Erätauko-koulutus

28.10.2020 klo 9.3016.00

Työkaluja rakentavan keskustelun vetämiseen saat Erätauko-koulutuksessamme!

Erätauon lähestymistapa on dialogi, joka on rakentava ja tasavertainen tapa keskustella. Dialogissa tähdätään aiheen, toisten ihmisten tai itsen parempaan ymmärtämiseen, mutta ei yksimielisyyteen tai nopeisiin ratkaisuihin. Parhaimmillaan dialogissa syntyy ennalta-arvaamattomia oivalluksia ja uutta ajattelua.

Erätauon avulla voidaan tuoda eri lähtökohdista olevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua ja saadaan mukaan myös heidät, jotka herkästi jäävät keskusteluiden ulkopuolelle.

Erätaukoa voi hyödyntää kirjastossa järjestettävien kaikille avoimien keskustelujen ja erilaisten ryhmien (esimerkiksi lukupiiri tai ryhmämentorointi) vetämiseen.

Tutustu keskustelumenetelmään Erätauko-säätiön sivuilla: Mikä Erätauko?

HUOM. Sama koulutus järjestettiin myös 8. syyskuuta.

9.30–11.30 Erätauko
11.30–12.30 Lounastauko
12.30–14 Erätauko
14–14.30 Kahvitauko (AKE Porvoo tarjoaa)
14.30–16 Erätauko

Paikka

Erätauko-koulutus pidetään Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa Helsingissä. Töölön kirjaston osoite on Topeliuksenkatu 6.

Kouluttaja

Tarja Eloranta on valmentaja ja konsultti, jolle on kertynyt kokemusta monelta toimialalta, niin järjestöistä kuin yritys- tai kuntapuoleltakin. Tarja on valmentanut Erätauko-dialogista menetelmää jo pari vuotta Erätauko-säätiön kanssa tiiviissä yhteistyössä. Valmennuksissaan Tarja hyödyntää sopivassa suhteessa tuoretta tutkimustietoa ja käytännön kokemuksen tuomia oppeja ihminen ihmiselle.

”Tarvitsemme pysähtymistä, uudenlaista ajattelua, erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä dialogin kautta, voidaksemme nähdä asiat toisin ja rakentaa parempaa maailmaa meille kaikille”, sanoo Tarja Eloranta, yrittäjä, KM Future.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yleisten kirjastojen henkilökunnalle Uudellamaalla. Koulutuspäivään mahtuu 24 osallistujaa.

Ilmoittaudu Erätauko-koulutukseen viimeistään keskiviikkona 21. lokakuuta.

> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja koulutuspäivästä antaa Anne Suvanto.

28.10.2020

Töölön kirjasto, Mika Waltari -sali