Erätauko-koulutus

Erätauko-koulutus

25.3.2020 klo 9:3016:00

Erätauko on Sitran eli Suomen itsenäisyyden juhlarahaston kehittämä malli käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Erätauon avulla voidaan tuoda eri lähtökohdista olevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua ja saadaan mukaan myös heidät, jotka herkästi jäävät keskusteluiden ulkopuolelle. Erätauon avulla lisätään osallistujien ymmärrystä keskusteltavasta aiheesta.

Erätaukoa voi hyödyntää kirjastossa järjestettävien kaikille avoimien keskustelujen ja erilaisten ryhmien (esimerkiksi lukupiiri tai ryhmämentorointi) vetämiseen.

Tutustu Erätaukoon Sitran sivuilla: Mikä Erätauko?

9.30–11.30 Erätauko
11.30–12.30 Lounastauko
12.30–14 Erätauko
14–14.30 Kahvitauko (AKE Porvoo tarjoaa)
14.30–16 Erätauko

Kouluttaja

Tarja Eloranta on valmentaja ja konsultti, jolle on kertynyt kokemusta monelta toimialalta, niin järjestöistä kuin yritys- tai kuntapuoleltakin. Tarja on valmentanut Erätauko-dialogista menetelmää jo pari vuotta Erätaukosäätiön kanssa tiiviissä yhteistyössä. Valmennuksissaan Tarja hyödyntää sopivassa suhteessa tuoretta tutkimustietoa ja käytännön kokemuksen tuomia oppeja ihminen ihmiselle.

Tarvitsemme pysähtymistä, uudenlaista ajattelua, erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä dialogin kautta, voidaksemme nähdä asiat toisin ja rakentaa parempaa maailmaa meille kaikille”, sanoo Tarja Eloranta, yrittäjä, KM Future.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yleisten kirjastojen henkilökunnalle Uudellamaalla. Koulutuspäivään mahtuu 24 osallistujaa.

Ilmoittaudu Erätauko-koulutukseen viimeistään tiistaina 17. maaliskuuta.

> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja koulutuspäivästä antaa Anne Suvanto.

25.3.2020

Lilla Teatern, lämpiö