Liboppi.fi – kirjastolaisen aarrearkku

Liboppi.fi – kirjastolaisen aarrearkku

9.9.2021 klo 9.0015.00

Tule tutustamaan kirjastolaisten valtakunnallisen Liboppi.fi-oppimisalustan sisältöihin ja käyttöön!

Aamupäivän valtakunnallisessa ohjelmassa asiantuntijanpuheenvuoro verkko-opiskelusta, itsenäisestä opiskelusta verkossa sekä motivaation ja parhaiden oppimismenetelmien löytämisestä. Lisäksi mainospaloja Libopin kurssisisällöistä.

Iltapäivän alueellisessa osuudessa AKE Porvoo opastaa Liboppi.fi:n käyttöä.
Suosittelemme lämpimästi tapahtumien seuraamista kisakatsomoissa, joissa kokeneemmat voivat jakaa oivia Liboppi-vinkkejä niille, jotka ovat vasta löytäneet oppimisalustan ääreen!

9–9.15 Mikä on Liboppi, kenelle ja miten sitä käytetään?
9.15–10.15 Mainospaloja ja yhteisten kurssien esittelyä
– mm. digiaiheita, saavutettavuus, Lukulux ja selkokieli
10.15-10.30 Kahvitauko
10.30-11.15 Miten vaalitaan oppimiskykyä verkossa? Akseli Huhtanen, FITech-verkostoyliopisto/Aalto-yliopisto
11.15-11.20 Jumppatauko
11.20-12 Lisää mainospaloja ja yhteisten kurssien esittelyä
– mm. Finna, omatoimi, lasten ja nuorten kirjastotyötä
12–13 Lounas
13–15 Alueelliset jatkot aarrearkun äärellä: AKE Porvoo opastaa Liboppi.fi:n käyttöä, esittelee alueellisia sisältöjä ja perustetaan Liboppi-opintopiirejä

Ilmoittautuminen

Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään Teams-alustalla. Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Koulutus tallennetaan, mutta ilmoittaudu myös, jos haluat katsoa tallenteen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 7. syyskuuta.

> Ilmoittautumislomake

Jatkoille ei tarvitse ilmoittautua. Osallistumislinkki julkaistaan myöhemmin täällä ja tiedotuskanavillamme.

9.9.2021