Elokuvakulttuuri kirjastossa 2021

Elokuvakulttuuri kirjastossa 2021

9.3.2021 klo 9.0014.00

Webinaarissa on tarjolla asiaa muun muassa kirjastojen leffakerhoista, elokuvakasvatuksesta ja Helmet-elokuvahaasteesta. Pohdiskelemme myös fyysisten kokoelmien ja striimauspalveluiden suhdetta nyt ja tulevaisuudessa. Koulutus sopii kaikille yleisessä kirjastossa työskenteleville johdatukseksi elokuvaan kirjastossa.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 5. maaliskuuta.

Koulutus on Porvoon kaupunginkirjaston alueellisen kehittämistehtävän ensisijassa Uudenmaan yleisten kirjastojen henkilökunnalle järjestämää maksutonta täydennyskoulutusta.

Lisätietoja: Jan Nyström

Under webbinariet får vi lära oss bland annat om filmklubbar på bibliotek, filmfostran och Helmets filmutmaning. Vi ska också behandla relationenmellan fysiska samlingar och streamningstjänster nu och i framtiden. Utbildningen passa

Anmäldig till utbildningen senast den 5 mars. Webbinariet är på finska.

Utbildningen ordnas av Borgå stadsbiblioteks regionala utvecklingsuppdrag inom Nyland och är avgiftsfritt för deltagarna.

Tilläggsinformation: Jan Nyström

Anmälningslänk