Digiä opastamaan I – työkaluja arjen digiohjaustilanteisiin

Digiä opastamaan I – työkaluja arjen digiohjaustilanteisiin

2.3.2023 klo 09:0011:30

Teksti Digiä opastamaan Työkaluja arjen digiohjaustilanteisiin 2.3. ja 16.3. klo 9-11.30 AKE Porvoo Borgå.

Kirjastossa opastamme asiakkaita hyvin monenlaisissa digiasioissa. Mitä asioita henkilökohtaisissa opastustilanteissa tulee ottaa huomioon ja miten asiakkaan digitaitoja voisi kehittää?

AKE Porvoon järjestämässä kaksiosaisessa webinaarissa saat käytännön työkaluja asiakkaiden digiopastamiseen. Koulutuspäivät ovat 2.3. ja 16.3. klo 9–11.30. Webinaareissa keskitytään henkilökohtaiseen opastukseen ja lyhytkestoisiin tilanteisiin. Kouluttajana toimii YTT, AmO, kouluttaja ja työnohjaaja Kai Halttunen.

• Mitä on digiopastaminen kirjastossa?
  • Millaisia ovat tehokkaat työskentelytavat ohjaustilanteissa, kun tavoitteena on asiakkaan taitojen kehittyminen?
  • Miten kerron, demoan, neuvon, opastan oppijaa hänen osaamisaluettaan laajentaen?
  • Oppimisen tukirakenteet – konkreettisia toimintatapoja ohjaajalle

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki Uudenmaan kirjastolaiset, jotka tarvitsevat tukea ja uusia vinkkejä asiakkaiden digiopastamisessa. Koulutukseen ei ole ennakko-osaamisvaatimuksia oman digiopastuskokemuksen suhteen, kiinnostus aiheeseen riittää. Myös kokeneemmat digiopastajat saavat vinkkejä ja uusia lähestymistapoja omaan työhönsä. Koulutus on suunnattu ainoastaan Uudenmaan yleisten kirjastojen henkilökunnalle ja mukaan mahtuu enintään 25 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 27.2. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan koulutuksen molempiin päiviin. Saat Teams-linkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tuleeko tallenne?

Tästä webinaarisarjasta ei tule tallennetta.

Lisätietoja: Elina Karioja

2.3.2023