Canvan jatkot: infografiikoita ja kikkakolmosia

Canvan jatkot: infografiikoita ja kikkakolmosia

3.11.2021 klo 13.0015.00

Canva on loistava väline myös tiedon visualisointiin. Tässä kahden tunnin Canvan jatkokoulutuksessa opetellaan tekemään infografiikoita Canvalla. Kurssilla kuullaan onnistuneen infografiikan resepti ja saadaan hyviä vinkkejä Canvan edistyneeseen käyttöön.
Harjoitustehtävänä tehdään oman kirjastosi dataa esittelevä infografiikka. Kouluttajana toimii Piilotetun aarteen someasiantuntija, tilastotieteilijä Johanna Janhonen, joka tekee kaikki omat some-sisältönsä Canvassa Instagram-päivityksistä infografiikoihin ja myy verkkokaupassaan suomalaisten graafikoiden tekemiä digitarroja, jotka sopivat myös Canvaan.

13.00-13.30 Johdatus Canva-infografiikoihin

13.30-15 Demo: yhteinen harjoitustehtävä, jossa tehdään kirjaston visuaalista ilmettä hyödyntävä infografiikka esimerkiksi viime vuoden avaintiedoista. Osallistujien kysymyksiin vastaamista ja demoja, joissa käydään läpi vinkkejä Canvan ja infografiikoiden monipuoliseen hyödyntämiseen.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään tiistaina 26. lokakuuta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja koulutuksesta antaa Leila Juusola