Canva, sisällöntuottajan salainen ase

Canva, sisällöntuottajan salainen ase

29.9.2021 klo 13.0015.00

Tarve visuaalisille sisällöille kasvaa. Tässä kahden tunnin koulutuksessa opetellaan, miten kuvitusta voi tehdä ilmaisella Canvalla ja saadaan hyviä vinkkejä palvelun hyödyntämiseen esimerkiksi mobiilisti tai ryhmän kanssa.

Harjoitustehtävänä teemme some-päivitykseen sopivan kuvan, jossa hyödynnetään kirjastonne visuaalista ilmettä. Kouluttajana toimii Piilotetun aarteen some-asiantuntija Johanna Janhonen, joka tekee kaikki omat some-sisältönsä Canvassa Instagram-päivityksistä infografiikoihin ja myy verkkokaupassaan suomalaisten graafikoiden tekemiä digitarroja, jotka sopivat myös Canvaan.

Osallistujat saavat pienen ennakkotehtävän noin viikkoa ennen koulutusta.

13.00-13.30 Johdatus Canvaan ja sen muokkaamiseen
13.30-15.00 Demo: harjoitustehtävä, jossa tehdään esim. kirjaston visuaaliseen ilmeeseen sopiva kuva someen, osallistujien kysymyksiin vastaamista ja muita demoja
– miten lisätään brändielementit, miten hyödynnetään vanhoja pohjia, mobiilimuokkaus, ryhmätyön edut

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21. syyskuuta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja koulutuksesta antaa Leila Juusola