Canva, sisällöntuottajan salainen ase

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Canva, sisällöntuottajan salainen ase

29.9.2021 klo 13:0015:00

Tarve visuaalisille sisällöille kasvaa. Tässä kahden tunnin koulutuksessa opetellaan, miten kuvitusta voi tehdä ilmaisella Canvalla ja saadaan hyviä vinkkejä palvelun hyödyntämiseen esimerkiksi mobiilisti tai ryhmän kanssa.

Harjoitustehtävänä teemme some-päivitykseen sopivan kuvan, jossa hyödynnetään kirjastonne visuaalista ilmettä. Kouluttajana toimii Piilotetun aarteen some-asiantuntija Johanna Janhonen, joka tekee kaikki omat some-sisältönsä Canvassa Instagram-päivityksistä infografiikoihin ja myy verkkokaupassaan suomalaisten graafikoiden tekemiä digitarroja, jotka sopivat myös Canvaan.

Osallistujat saavat pienen ennakkotehtävän noin viikkoa ennen koulutusta.

13.00-13.30 Johdatus Canvaan ja sen muokkaamiseen
13.30-15.00 Demo: harjoitustehtävä, jossa tehdään esim. kirjaston visuaaliseen ilmeeseen sopiva kuva someen, osallistujien kysymyksiin vastaamista ja muita demoja
– miten lisätään brändielementit, miten hyödynnetään vanhoja pohjia, mobiilimuokkaus, ryhmätyön edut

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21. syyskuuta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin.

> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja koulutuksesta antaa Leila Juusola